• Gesloten op zondag en maandag
  • Open van dinsdag tot zaterdag
  • Van 9u tot 17u30

In de kijker: Kruiden Claus

Gepubliceerd op 27 juli 2020 om 21:34

 

Omdat we een grote tuin met terras hebben,  gebruiken we deze ook om allerhande kruiden te kweken.  Enerzijds omdat het mooi is maar anderzijds ook om te gebruiken in bijvoorbeeld onze verse muntthee of als versiering in drankjes.

Via Yo van Duizendblad ben ik bij Kruiden Claus terechtgekomen om ons te helpen bij het uitwerken van onze kruidentuin.

Kruiden Claus is een kruidenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van kruiden in pot. Zowel particulieren als professionelen kunnen er terecht voor een groot assortiment kruidenplanten, aardbeiplanten, eetbare bloemen en vergeten groenten: culinaire tuinkruiden, bijzondere kruidenplanten, medicinale kruidensoorten, aromatische planten en bijzondere vergeten groenten in alle geuren, kleuren en smaken.

De kwekerij is gelegen in Kruishoutem (Oost-Vlaanderen, België), aan de voet van de Vlaamse Ardennen en dicht bij de grootsteden Gent en Kortrijk.

 

Momenteel gebruiken wij onze kruiden nog maar heel beperkt, maar het is zeker de bedoeling om in de toekomst meer recepten te creëren waarin we onze eigen kruiden gaan verwerken.  Ook stonden er workshops op de agenda om allerhande gezonde drankjes te leren maken met deze kruiden, maar dit zal spijtig genoeg voor een later moment zijn.

 

Meer info: www.kruidenclaus.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.