Onze kaart

In alles wat wij doen, vinden wij het belangrijk om rekening te houden met onze omgeving uit respect voor de natuur en onze medemensen. Dit weerspiegelt zich in onze kaart:

  • Voor onze thee kiezen wij er bewust voor om samen te werken met bepaalde leveranciers.  Zij kopen ter plaatse hun thee in, zonder tussenkomst van grote bedrijven.  Zo zijn zij (en wij) zeker van de kwaliteit die wordt aangeboden, maar ook dat de lokale boeren een faire prijs krijgen.
  • Een aantal van de kruideninfusies ontwikkelden we zelf in samenwerking met een herboriste. Momenteel bieden we 5 eigen blends aan, maar het is de bedoeling om dit in de toekomst verder uit te breiden.
  • Wij verkopen geen traditionele frisdranken.  Al onze frisdranken worden gemaakt op basis van de artisanale siropen van Mrs Peacock Zo weten we enerzijds welke ingrediënten er in de frisdrank zitten.  Maar anderzijds kunnen we zo ook veel onnodig transport van water vermijden. Ook geeft dit ons de mogelijkheid om te variëren met de smaken die we aanbieden.
  • Wij bieden een aantal alternatieven aan voor mensen met een voedselallergie of zij die er voor kiezen om geen dierlijke producten te consumeren. Zo hebben we een aantal alternatieven voor koemelk (zonder meerkost) en bieden we ook vegan gebakjes aan.