• Gesloten op zondag en maandag
  • Open van dinsdag tot zaterdag
  • Van 9u tot 17u30

Nieuws

Genmaicha

Sinds kort biedt MIST, samen hun mooi assortiment kwaliteitsvolle Taiwanese thees ook een aantal Japanse theesoorten aan.  Naast Matcha en Sencha kozen we er voor om de minder gekende  Genmaicha op te nemen in ons gamma.

Lees meer »

Moederdag: Afternoon Tea

Normaal gezien mogen we jullie vanaf zaterdag 8 mei terug ontvangen op ons terras.  Daags nadien is het Moederdag en daarom organiseren we die zondag een Afternoon Tea. Vanaf 14u ontvangen we jullie voor een gezellige namiddag op ons terras met allerhande lekkers.

Lees meer »

Receptidee: Chai Latte

Hoewel wij van mening zijn dat thee zo puur mogelijk moet gedronken worden, maken we af en toe graag een uitzondering voor een lekkere chai (masala) latte.

Lees meer »

Bedankt

Sinds de tweede lockdown van midden oktober, zijn we noodgedwongen overgeschakeld naar een andere manier van werken.  We zijn open voor take away en dit enkel op vrijdag en zaterdag.

Lees meer »

Receptidee: Verse muntthee

Op vakantie ooit verse muntthee gedronken, maar thuis nooit meer deze smaak kunnen evenaren? Wij helpen je op weg met een aantal tips om een lekkere muntthee te maken.

Lees meer »

Opzetten Website

Tijdens de verplichte sluiting even tijd genomen om een website te maken.  Natuurlijk is hij nog niet volledig klaar, maar zo hebben jullie toch al een idee hoe het er gaat uitzien.

Lees meer »